Vianočná akadémia

Dňa 12. decembra 2018 sa v priestoroch Gama klubu na ulici Vysokoškolákov v Žiline konala slávnostná Vianočná akadémia. Spolu s našimi hosťami si naše deti užili pohodové chvíle v tomto predvianočnom čase.
Počas slávnostného dopoludnia deti odprezentovali svoju radosť z tancovania, spievania a tvorenia. Príprava na akadémiu bola náročná, preto si všetci, ktorí pridali ruku k dielu  zaslúžia obdiv a vďaku.
V kostýmoch sa deti zahrali na anjelikov, pastierov, vločky, ovečky a ďalšie zvieratká. Všetkým divákom povinšovali veselé Vianoce a šťastný nový rok nielen po slovensky, ale aj po česky, anglicky, nemecky, poľsky, maďarsky, rusky dokonca aj po fínsky, nórsky, japonsky a čínsky. Dievčatá z tanečného krúžku nás pobavili temperamentnou choreografiou ,,Školáčky“. Veľký aplauz si vyslúžili folklórne vystúpenia, v ktorých mali deti oblečené slovenské ľudové kroje.  Najmenšie deti boli na javisku veľmi statočné, spolu s veľkým tancujúcim snehuliakom. 

Vianočná tržnica ponúkala hosťom množstvo pestrých prekvapení, ktoré pripravili deti.  Ďakujeme všetkým divákom, ktorí prijali naše pozvanie, že si našli čas na našu podporu.

Želáme všetkým, aby každý z nás mal svoj útulný domov, teplú deku, dobrú knihu a niekoho, kto vie, ktorá je naša obľúbená šálka.
Pokojné Vianoce a šťastný nový rok Vám želajú deti a zamestnanci ŠZŠ s MŠ na ulici J. Vojtaššáka 13 v Žiline.

Mgr. Mária Remišová